Kenny Verelst

Kenny - Artistiek leiding - docent Musical - docent Tapdans - docent Fit & Fun

Kenny volgde in 2012 een voltijdse vooropleiding Musical in Antwerpen en is afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Op school kreeg hij les van onder andere Jack Breikers, Tim van der Straeten, Florian Boutonnier, Brigitte Odette, Alexandra van Marken en vele anderen.

Hij was al te zien in het ensemble van Wickie, de Musical (Studio100) en in The Bodyguard (StageEntertainment). Hij speelde mee in een aflevering van Kosmoo op Studio100TV. Onlangs was hij nog te zien in Disney's The Little Mermaid in Gent (Marmalade) & in De Rocky Horror Show (DeepBridge), onder regie van Stany Crets & Laurent Flament, dat te zien was in De Shop in Antwerpen, de Lotto Arena in Antwerpen en in het Capitole in Gent. Hij was ook te zien in Roodkapje, de Musical, Pippi zet de boel op stelten, Spamalot, Aladdin en in Het Strand van Sint Anneke. Binnenkort is hij te zien in La Cage Aux Folles en in MammaMia! 

Kenny is hoofd van d'Academie en geeft de Musical, Tapdans en Fit&Fun-lessen. Bij vragen of andere info kunt u altijd bij hem terecht!